Parket

De wens van de Belgische parketleverancier Dubois Parquet en Schepers Bouwmarkt is om van uw keuze voor een houten vloer een aangename beleving te maken. Met relevante producten, correcte informatie, representatieve stalen én door samenwerking met vakmensen die de productkennis hebben om u te begeleiden bij uw keuze.

U focust gewoon op wat u echt graag ziet, op wat goed voelt en bij u past. Wij nemen de kwaliteit, de duurzaamheid en onderhoudsgemak voor onze rekening.

 

Klik op de foto’s voor een grotere weergave

Klik op de foto om de catalogus te openen

Massief Parket of meerlagig op multiplex

De meeste collecties in het assortiment zijn verkrijgbaar in massieve planken of meerlagig parket op multiplex. De laatste heeft een massiefhouten toplaag die verlijmd is op een onderlaag in kwalitatieve berkenmultiplex. Beide types hebben een tand – en groefprofiel aan de vier zijden en kunnen al dan niet voorzien zijn van een v-groef op de langskanten.

De keuze tussen beide types parket hangt af van de plaatsingswijze (vol verlijmd, zwevend…), het type ondergrond, de gewenste breedte, dikte en afwerking. Wij adviseren u graag welk type voor u de beste keuze is.

Laminaat

In onze Bouwmarkt vindt u een zeer uitgebreid assortiment Quick-Step laminaat en accessoires op voorraad aan meeneemprijzen.

Klik op het logo om de website te openen