Imitatie parket tegels

De houtlook keramische tegels hebben alle voordelen van een keramische tegel. De zogenaamde parkettegel heeft reeds jaren zijn intrede gedaan, maar met de tijd én door de digitale evolutie in de sector imiteren ze de authentieke houten planken vloeren tot in het kleinste detail. Maak kennis en laat u inspireren door ons aanbod in de toonzaal.

Klik op de foto’s voor een grotere weergave

Caro Hotspot xxl tegel foto

Superlarge tegels

Toonaangevende Europese merken hebben zich met de nieuwe technische evolutie er op toegelegd om keramische platen van zeer groot formaat van meer dan 1×3 meter te produceren. Revolutionair in zijn onwaarschijnlijke dunheid van 3,5 tot 6 mm en bijna perfecte natuurgetrouwe weergave van marmer, blauwe steen, cortenstaal, hout of beton. Een must see voor iedereen die wil kennismaken of leren werken met dit innovatieve materiaal.

Mogelijkheid voor opleidingen (theorie en praktijk)

Voor wie: Tegelplaatsers, architecten, interieurarchitecten

WIE GEEFT DE OPLEIDING?

De theoretische opleiding en de workshop worden geleid door Piet De Munck en Peter Goegebeur, voorzitter van Fecamo.

http://www.superlarge.be/nl/home.php

 

Keramische motieftegels

Traditionele motieven van cementtegels zijn nu terug volledig in maar door nieuwe technieken nu ook verkrijgbaar in keramisch materiaal. De karaktervolle tegel kan door zijn sterkte en duurzaamheid voor hedendaagse projecten overal geplaatst worden in eender welke omgeving, van klassiek tot strak.

Klik op de foto’s voor een grotere weergave

Waterdoorlatende bestrating (opritten/parking/…)

Steeds vaker worden we geconfronteerd met wateroverlast. De blijvende klimaatverandering, bodemerosie, het ontbossen en de verkavelingsdrang zullen deze evolutie mogelijk nog versterken.

Dit gegeven en de verstrengde wetgeving met betrekking tot de verharding van opritten zorgen ervoor dat we dringend nood hebben aan nieuwe technieken en toepassingen voor het verwerken van hemel- en grondwater. Om deze problematiek grondig aan te pakken, heeft de fabrikant Ebema – Stone & Style een aantal innovatieve oplossingen met producten voor drainage, infiltratie, oeververdediging en afvoer

Naast het brede gamma aan producten voor waterafvoer, drainage en oeververdediging is Eco-Solutions ons merk voor waterdoorlatende en waterpasserende bestrating. Efficiënt én esthetisch

Afbeelqsdfding1

waterdoorlatende-bestrating-foto2

 

 

 

Klik op het logo om de website te openen