Toonzaal

Onze passie voor tegels en parket delen we graag met u mede om uw interieur volledig tot hun recht te laten komen en zo uw woon- en leefstijl perfect aan te vullen… Tevreden klanten zijn onze beste klanten…

Daarom nemen we ook alle tijd om uw plannen en ideeën vakkundig uit te werken en de juiste tegels en parket in uw interieur te integreren. Onze ervaring en beroepseer staan hier garant voor.

Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal waar u naast alle klassiekers ook de nieuwste tendensen in de tegel- en parketwereld kan ontdekken.

Onze collectie tegels – natuursteen – parket wordt door ons persoonlijk in samenspraak met de leveranciers samengesteld uit het mooiste wat er momenteel op de markt verkrijgbaar is, inclusief diverse specialiteiten, mozaïeken én een selectie prachtige handverouderde, geloogde parketten.

Uw tegelkeuze bepaald voor een groot stuk hoe uw leefomgeving eruit gaat zien. Breng dus gerust foto’s en tijdschriften van uw “droom” interieur mee. Wij vertalen uw wensen en ideeën in reële tegels natuursteen en parket… Creatief, met visie én voor elk budget.

Welke van de volgende woonstijlen u ook prefereert , bij ons vindt u de passende tegels natuursteen en parketten die uw woning een absolute meerwaarde geven voor héél lang…

Landelijk

De discrete stijl van een pastorijwoning of Long Island landhuis. Stijlvolle, zachte aarde- en herfsttinten. Zwarte kerkdallen, Belgische blauwsteen en vanille-of cappuccinokleurige metro wandtegels. Authentieke semi-rustieke grijs geoliede of geloogde parketten. “Flamand” tinten als basiskleur.

De natuurlijke charme en huiselijke sfeer van een Engelse cottage of Provencaalse mas. Plavuizen in warme kleuren. Echte verouderde zwarte of beige natuursteen of de perfecte imitaties hiervan in onderhoudsvriendelijke keramische tegels.  Accenten in veelkleurige Marokaanse zellijes of Engelse cottage tegels. Rustieke geknookte parketten, warm naturel geolied en geborsteld.

 

Minimal

“Less is more”, ingetogen Zen. Strakke grijstinten balancerend tussen grijswit en antraciet of zachte leemkleurige en koffie met melk tinten. Veel “greige”: een mengeling van grijs en beige. Accenten in petrol, bordeaux en bruin.

Strakke beton- en metal”look” in grote formaten met gezaagde kanten. Accenten in glas en inox. Gekloven natuursteenstrips aan de muur.

Maatcontrasten met “ton sur ton” mozaïeken of meer opvallende accenten in contrastkleuren en texturen.

Strak en foutloos parket in eik…

____
___

____

Basic

Degelijk en niet trendgevoelig, neutrale en tijdloze combinaties zowel in warm beige als rustig grijs . Een veilige basis om te combineren. Veel onderhoudsvriendelijke imitatie wit- en blauwe steen.

Neutraal geolied parket.

Letterlijk tendensloos maar wel ongedwongen gezellig en leefbaar.

_

Trendy

Alles kan, speelse basislijnen en -vormen aangevuld met overdadige neobarok motieven en behangprints.

Blinkende witte, zwarte of zilveren kandelaars, kroonluchters en accesoires.

Voor de durvers: flitsende sixties motieven in roze, oranje en appelgroen.

Tegels als wandbekleding ook buiten de badkamer.

Opvallend gekleurde en gebeitste parketten.