Hoe verkrijg ik een offerte ?

Tijdens uw bezoek aan onze bouwmarkt bespreekt U met onze medewerker wat U nodig heeft en aan de hand hiervan ontvangt U een offerte op maat.
U stuurt ons via info@schepers.be een mail met een woordje uitleg en voegt daarbij een meetstaat en/of lastenboek van Uw project.
U stuurt ons via info@schepers.be een mail met een woordje uitleg en voegt daarbij een lijstje met de benodigde materialen, gewenste aantallen en maten.
Handige tip : vermeld Uw naam, voornaam en volledige adresgegevens, evenals Uw telefoon- en gsm-nummer. Indien U een professionele klant bent, vermeld dan ook Uw BTW-nummer.

Hoe kan ik bestellen ?

Aan de balie of via mail. Telefonisch kan ook, maar o.w.v. eventuele misverstanden verzoeken we U liever per mail of fax ons Uw bestelling te laten geworden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd ?

Na afspraak met onze planningsdienst

Kunt U me aan adressen helpen van aannemers of dakwerkers ?

Uiteraard, we kunnen U enkele namen van regionale aannemers en/of dakwerkers bezorgen.

Hebben jullie een toonzaal voor tegels, parket en terras ?

We hebben een zeer uitgebreide keuze aan tegels in onze toonzaal met allerlei bekende leveranciers/merken. Ook voor badkamer, keuken, etc…
Voor klinkers, natuurstenen, opritten, borduren en afwerkingen kan U tijdens de diensturen steeds een kijkje komen nemen in ons buitenpark.

Kunnen jullie materialen plaatsen ?

We kunnen welfsels, regenwaterputten en dergelijke onmiddellijk op de juiste plaats lossen.
Kraanwerk wordt ook uitgevoerd in regie. Het lossen van dakmateriaal op Uw dak.
Echter, dit dient op voorhand besproken te worden bij bestelling van de materialen, zodat onze planningsdienst dit kan opnemen in de planning.

Ik heb een technisch probleem met jullie mortelsilo. Kunnen jullie me helpen ?

U kunt ons bereiken op het algemene telefoonnumer : +32-11-88.49.21
Onze technieker heeft in zijn service-wagen alle benodigde wisselstukken om U snel uit de nood te kunnen helpen.  Het spreekt vanzelf dat een correcte manipulatie en goed onderhoud door de gebruiker van primordiaal belang zijn.