SCHEPERS N.V., in Landen, is een toonaangevend bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in bouwmaterialen. Ondanks de evolutie en de gestadige groei van onze onderneming blijven wij een familiebedrijf : solide, betrouwbaar én klantgericht.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR :

MAGAZIJNIERS

MAGAZIJNIERS

Functie : als magazijnier heb je een veelzijdig takenpakket – je maakt bestellingen verzendklaar en controleert de binnenkomende goederen – je zorgt voor het laden en lossen van de vrachtwagens met de heftruck – je bedient de klanten – je houdt het magazijn op orde en netjes.

Profiel : kennis van bouwmaterialen is een plus – je bent flexibel, klantgericht en bereid tot zaterdagwerk – je hebt een goede kennis van het Nederlands en noties van het Frans – je kan snel, efficiënt en in teamverband werken.

ERVAREN VRACHTWAGENCHAUFFEURS

ERVAREN VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Functie : afhalen van bouwmaterialen bij onze leveranciers – leveren op de werven van onze klanten in gans België.

Profiel : je hebt een rijbewijs CE + code 95 én minimum 3 jaar rijervaring – je bent flexibel en klantgericht – ervaring met laadkraan en/of betonmixer is zeker een pluspunt – je hebt noties van de Franse taal.

Ons aanbod :

Tewerkstelling in een dynamisch team met veel menselijk contact en verantwoordelijkheid – een doorgedreven opleiding – een competitief loonpakket met extralegale voordelen in functie van Uw capaciteiten en verantwoordelijkheden.

Interesse in een nieuwe uitdaging ?

Aarzel niet en stuur vandaag nog Uw motivatiebrief met CV naar Schepers N.V., Roosveld 15 te 3400 Landen of mail naar leo@schepers.be. Discretie verzekerd.