SCHEPERS N.V., in Landen, is een toonaangevend bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in bouwmaterialen. Ondanks de evolutie en de gestadige groei van onze onderneming blijven wij een familiebedrijf : solide, betrouwbaar én klantgericht.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR :

RAADGEVER/AANVULLER M/V voor onmiddellijke indiensttreding

RAADGEVER/AANVULLER M/V voor onmiddellijke indiensttreding

Functie : U bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies – je zorgt dat de rayons in orde zijn.  Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult – Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons – je helpt bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock – je doet regelmatig kassawerk en registreert en int de betalingen aan de kassa.

Profiel : jouw basisopleiding is minder belangrijk, jouw dynamisme en commerciële spirit primeren – je hebt kennis van het doe-het-zelfassortiment en je bent steeds bereid hierover bij te leren – je bent zelf handig aangelegd – je steekt graag de handen uit de mouwen – je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel – je bent flexibel en bereid om te werken op zaterdag – heftruckervaring en ervaring als toonzaalverkoper is een pluspunt – kennis van sanitair, elektriciteit, verf of hout en bouw is een extra troef – Basiskennis van het Frans is een must, tweetaligheid een extra troef.

Aanbod :

Een marktconforme verloning met extra-legale voordelen – een voltijdse job in een groeiende onderneming – een afwisselende en boeiende functie met verantwoordelijkheden – een opleiding on the job.

Interesse ? 

Stuur dan jouw motivatiebrief met C.V. naar BOUWMARKT SCHEPERS NV, I.Z. Roosveld 15 te 3400  Landen of mail naar jan@schepers.be

MAGAZIJNIERS

MAGAZIJNIERS

Functie : als magazijnier heb je een veelzijdig takenpakket – je maakt bestellingen verzendklaar en controleert de binnenkomende goederen – je zorgt voor het laden en lossen van de vrachtwagens met de heftruck – je bedient de klanten – je houdt het magazijn op orde en netjes.

Profiel : kennis van bouwmaterialen is een plus – je bent flexibel, klantgericht en bereid tot zaterdagwerk – je hebt een goede kennis van het Nederlands en noties van het Frans – je kan snel, efficiënt en in teamverband werken.

ERVAREN VRACHTWAGENCHAUFFEURS

ERVAREN VRACHTWAGENCHAUFFEURS

Functie : afhalen van bouwmaterialen bij onze leveranciers – leveren op de werven van onze klanten in gans België.

Profiel : je hebt een rijbewijs CE + code 95 én minimum 3 jaar rijervaring – je bent flexibel en klantgericht – ervaring met laadkraan en/of betonmixer is zeker een pluspunt – je hebt noties van de Franse taal.

Ons aanbod :

Tewerkstelling in een dynamisch team met veel menselijk contact en verantwoordelijkheid – een doorgedreven opleiding – een competitief loonpakket met extralegale voordelen in functie van Uw capaciteiten en verantwoordelijkheden.

Interesse in een nieuwe uitdaging ?

Aarzel niet en stuur vandaag nog Uw motivatiebrief met CV naar Schepers N.V., Roosveld 15 te 3400 Landen of mail naar leo@schepers.be. Discretie verzekerd.