Dakisolatie

De warmte die een woning verliest, ontsnapt voor zowat 70 % via het dak.  Uw dak voorzien met de correcte isolatie is dan ook de beste investering die U als bouwheer kan doen.  U merkt het dadelijk aan Uw energiefactuur.   De kostprijs van Uw isolatie-investering hebt U immers op korte termijn terugverdiend dankzij de lagere stookkosten.  En daarna… levert isolatie alleen maar op.  Eénmaal Uw woning goed geïsoleerd werd heeft U nog weinig verwarming nodig.

Isoleren doet U best overal (vloeren, muren, raam en dak) en laat U overal goed op het gebouw aansluiten.  Dus, alle kieren en gaten dichten met de juiste keuze isolatiematerialen.

Spouwmuurisolatie

De buitenmuren van een woning staan bloot aan regen, wind en temperatuurschommelingen. De effecten van deze elementen houdt U zo veel mogelijk buiten de deur door een goede isolatie.

Gevelisolatie

Meer en meer worden bestaande woningen gerenoveerd en wilt men de woning – aan de buitenzijde – voorzien van een extra isolatieschil.

  • Eternit/Recticel/Borgh : Isofinish
  • IsoBouw : Slimfort. Dit isolatiesysteem is revolutionair en laat U toe om snel en eenvoudig isolatieplaten te plaatsen.

Met deze systemen kunt U Uw gevel in verschillende diktes isoleren én renoveren tegelijkertijd :

Vloerisolatie

Om het comfortgevoel van een woning te verbeteren, is vloerisolatie één van de belangrijkste elementen, meer nog dan het isoleren van muren of dak. De vloer is immers het onderdeel van de woning waar je het meest intensief mee in contact staat.

Buisisolatie

Cylindrische elementen in minerale wol in verschillende diameters en diktes.